پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد

هشدار یمن به موضع گیری مداخله جویانه گوترش

وزارت خارجه یمن اظهارات دبیرکل سازمان ملل متحد درباره مجازات عاملان ترور رئیس سابق شورای سیاسی عالی یمن را دخالت در امور این کشور دانست و از او خواست به‌جای مداخله، کشورهای متجاوز را محکوم کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) اظهارات دبیرکل سازمان ملل متحد درباره مجازات 9 تن از عاملان ترور شهید «صالح الصماد»، رئیس سابق شورای عالی سیاسی یمن را محکوم کرد.

به گزارش شبکه المسیره یمن، در بیانیه وزارت خارجه این کشور آمده است:‌ «اظهارات آنتونیو گوترش مداخله آشکار در امور داخلی و امور قضایی یمن و جانبداری خجالت آور از کشورهایی ائتلاف متجاوز و مجرمان جنگی و همراهی با مواضع آن‌ها و محتویاتی است که رسانه‌های گمراه کننده آن‌ها منتشر می‌کنند.»

وزارت خارجه یمن تأکید کرد که بهتر بود گوترش به جای محکوم کردن مجازات قاتلان، جنایت‌های جنگی و عملیات‌ قتل خارج از قانون کشورهای عضو ائتلاف متجاوز و نیروهای مزدور آن‌ها را در یمن محکوم کند.

شنبه این هفته دولت نجات ملی یمن 9 نفر را که محکوم به دست داشتن در ترور شهید صماد شده بودند، مجازات کرد.

این 9 نفر متهم به دست داشتن در افشای مکان حضور شهید صماد بودند و بعد از تفهیم اتهام توسط دادگاه دولت نجات ملی امروز شنبه در میدان «التحریر» شهر صنعاء اعدام شدند.

صالح الصماد متولد یک ژانویه 1979 میلادی (11 دی 1357 شمسی) در منطقه بنی‌معاذ از توابع شهرستان سحار در استان صعده است. وی در تاریخ 24 سپتامبر 2014 (دوم مهر 93 و سه روز پس از ورود انصارالله به صنعاء) به‌عنوان مشاور سیاسی رئیس‌جمهور وقت یعنی «عبدربه منصور هادی» تعیین شد.

پس از خیانت دولت هادی، انصارالله و حزب کنگره مردمی در تاریخ 28 جولای 2016 (مصادف با 7 مرداد 95) طی جلسه‌ای «شورای‌عالی سیاسی یمن» متشکل از ده نفر از اعضای سیاسی یمن را تشکیل دادند و صالح الصماد را به‌عنوان رئیس این شورا که همطراز مقام ریاست جمهوری است برگزیدند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار